3 vrije kavels

In het project Beekvallei zijn 3 vrije kavels te koop. Op deze kavels kun je jouw droomhuis laten bouwen! Een ontwerp, volledig naar uw eigen wensen maar uiteraard wel passend binnen het bestemmingsplan. Tijdens de start verkoop op 2 juli krijg je ook over de vrije kavels meer informatie.

 

Drie prachtige vrije kavels om jouw droomhuis te realiseren!

Op de hoek van de Nieuwe Voorweg en Veldbrugweg, aan de rand van het dorp Lieren, liggen de drie kavels waarop jij je woondroom kunt realiseren.

Landschappelijke inpassing

Van belang is een zorgvuldige overgang tussen kavel en landschap. Omwille van deze balans is gekozen voor een ‘brede struweelhaag’ als groene omzoming, afgewisseld met open delen waar er vanuit de kavel zicht is op het landschap en vice versa.

De brede “struweelhaag” moet in samenhang gezien worden met de in het stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan voorgestelde type erfafscheidingen. De struweelhaag (inclusief achterliggende onderhoudspad op eigen terrein) heeft een breedte van circa 3,5 meter.

Beeldkwaliteit

De samenhang wordt gezocht in de eenvoudige rustige eenduidigheid van de massa’s, die passen in de landelijke omgeving en het dorp Lieren.

Klik op de afbeelding voor een vergroting. De kavels zijn gesitueerd onder nummer I, II en III.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit project en alle informatie over de vrije kavels? Lees dan het kavelpaspoort.

Benieuwd naar de prijzen van deze vrije kavels? Download hieronder de prijslijst, inclusief de voorwaarden.

Ontwikkeling en realisatie

verkoopinformatie

Interesse in een woning?
Schrijf je in of neem contact op met Wilbrink Makelaardij.