Over Lieren

Lieren is een klein dorp in de provincie Gelderland, onder de rook van Apeldoorn. In totaal heeft het dorp iets meer dan 1200 inwoners. Wil je wonen in een natuurlijke, landelijke omgeving met veel rust en ruimte? Dan is een woning in Beekvallei iets voor jou!

Genieten in een natuurlijke omgeving

In Lieren zelf zijn een aantal basisfaciliteiten aanwezig, zoals een basisschool en een bakker. Meer faciliteiten zoals winkels zijn te vinden op relatief korte afstand, in het naastgelegen Beekbergen, Apeldoorn-Zuid of winkelcentrum De Eglantier. Vertier is er ook genoeg in en om Lieren. Zo ligt de 18-holes golfbaan De Scherpenbergh vlakbij, is de Loenense waterval niet ver en de Veluwe is natuurlijk vlakbij! De omgeving leent zich perfect voor wandelen en fietsen.

De bereikbaarheid van Lieren is zeer goed. De snelwegen A1 en A50 liggen op ongeveer 5 minuten afstand. 

Lieren ligt op een heerlijke plek, omringt door natuur en op steenworp afstand van de Veluwe. Daarnaast is Lieren thuisbasis van een station van de Veluwsche Stoomtrein, de stoomtrein die van Apeldoorn naar Dieren rijdt. Bij het station ligt ook een museum waar je bijvoorbeeld het oude materieel, de werkplaats, een oud stationsgebouw en kantoor en handbediende overwegen kunt bewonderen.

Ontwikkeling en realisatie

verkoopinformatie

Interesse in een woning?
Schrijf je in of neem contact op met Wilbrink Makelaardij.