De 30 woningen in Beekvallei Lieren hebben een luxe keuken en badkamer inbegrepen zitten. Deze kun je geheel aanpassen naar jouw eigen wens. Hiervoor kun je terecht bij onze partner Filippo Keukens Badkamers Tegels. Enkele tussenwoningen hebben geen keuken, maar worden uiteraard wel voorzien van de benodigde aansluitpunten. Lees hieronder verder.

Standaard met luxe keuken

De keuken is de plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen optimaal in op uw persoonlijke wensen. De keuken heeft in deze woning een prominente plek. Het is daarom extra belangrijk dat u samen

met Filippo een keuken ontwerpt die bij u past. Sfeer, kleur, materiaal, indeling, keukenapparatuur en accessoires… leg jouw favoriete afbeeldingen bij elkaar. Wat vind je mooi en hoe ga je de keuken gebruiken? Vervolgens ga je kijken in de projectshowroom van Filippo. Daar kunnen ze jou adviseren over alle mogelijkheden.

Standaard is deze woning voorzien van een luxe hoekkeuken met 5 apparaten. Voor alle informatie verwijzen we naar de separate keuken- en badkamerbrochure van Filippo, die je ontvangt bij de start verkoop op 2 juli of kunt opvragen bij Filippo.

 

Let op: Van de Middenwoningen zijn bouwnummers 2 t/m 4, 7 t/m 9, 12 t/m 14 en 22 niet voorzien van een keuken. Hier zijn wel de standaard aansluitpunten aangebracht.

Compleet uitgeruste badkamer

In deze woning is gekozen voor een hoog afwerkingsniveau toilet en badkamer. De badkamer is een heerlijke plek om even te ontspannen en samen met onze partner Filippo zorgen wij ervoor dat dat deze droom uitkomt in jouw nieuwe woning!

Het sanitair is van het merk Villeroy en Boch. Er is gekozen voor vrijhangende toiletten. De kranen zijn van het merk Grohe, waarbij de douche wordt voorzien van een thermostatische mengkraan, draingoot en wastafelmeubel.

De badkamer en het toilet worden voorzien van luxe tegels. Voor de wand is er een keuze uit 25 x 50 cm in glans of mat wit. Voor de vloer is er een keuze uit 3 kleuren in de maat 45 x 45 cm. Voor alle informatie over de badkamer verwijzen we naar de separate keuken- en badkamerbrochure van Filippo, die je ontvangt bij de start verkoop op 2 juli of kunt opvragen bij Filippo.

 

Let op: Van de Middenwoningen zijn bouwnummers 2 t/m 4, 7 t/m 9, 12 t/m 14 en 22 voorzien van standaard sanitair en tegels. Op de begane grond is een vrijhangend toilet en op de verdieping een badkamer met wastafel en douche.

Ontwikkeling en realisatie

verkoopinformatie

Interesse in een woning?
Schrijf je in of neem contact op met Wilbrink Makelaardij.